Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לבסיס
6 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
1 פודינג שוקולד

לקרם:
2 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
3 שמנת חמוצה 1/2 מנה
1 פודינג וניל

לציפוי גנאש:מס 1
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

ציפוי מס 2 
4כפות נוטלה מומס במיקרוגל

אופן ההכנה לבסיס 
1) מקציפים את החלבונים לקצף גמיש עם 2 כפות סוכר

2) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1 כף סוכר ותוך כדי הקצפה מוסיפים את ה פודינג שוקולד ומקפלים את התערובת לתוך החלבונים

3) שופכים לרינג או תבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות
25/25 ס"מ אבל עדיף רינג ללא תתחתית , אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ20 דק?מקררים את העוגה לגמרי ושמים שקף סביב

אופן הכנת הקרם
4)מכניסים לקערה את השמנת מתוקה ,שמנת חמוצה אבקת סוכר ופודינג וניל ומקציפים עד ליציבות

5) יוצקים על העוגה ומכניסים אותה למקפיא לשעתיים

6) אופן הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר , ממתינים
כ דק 1 ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים על העוגה קפוא , מכניסים שוב למקפיא  לשעה
ולאחר מכן שופכים את  הנוטלה המומס ומקציפים 1 פודינג וניל עם כוס חלב עד ליציבות ומכניסים 3 כפות נוטלה ומערבבים ומזלפים
כל קישוט שעולה לכם לראש

בהצלחה וחג שמח וכשר

עוגת 3 שכבות כשרה לפסח ולכל ימות השנה 
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים