Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון
3 ביצים כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
גרדת תפוז נתפוס אחד
1 כפית תמצית וניל איכותי
2 אבקת אפיה
2 כוסות קמח מנופה

אופן הכנה :
מקציפים ביצים עם סוכר עד קצף תפוח .
יוצקים שמן לאט כמו חוט מוסיפים את התפוזים הוניל הגדרת תפוז .
מוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים לאט את התערובת.
יוצקים לשתי תבניות אינגליש או לתבנית 26 .אופים 180 מעלות 40 דקות בהצלחה 🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגת תפוזים בחושה עננים טעימה בטרוף 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

256 מתכונים