Share with:


פרווה

מה צריך?

200 גרם (1 כוס) סוכר
50 גרם (3 כפות גדושות) סוכר חום (כהה או דמררה)
150 מ"ל (1/2 כוס + 2 כפות) שמן
3 ביצים L בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
3 כפות רום כהה (משקה, לא תמצית)
3 בננות גדולות מרוסקות במזלג
180 גרם (1/4 1 כוס) קמח לבן
10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
100 גרם (1 כוס) קוקוס טחון
מעט שקדים פרוסים לקישוט

2 תבניות אינגליש קייק

 

אופן הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
בקערה גדולה טורפים יחד בעזרת מטרפה ידנית סוכר, סוכר חום, שמן, ביצים, תמצית וניל ורום עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבננות המרוסקות וממשיכים לערבב בעזרת לקקן/מרית עד שהן נטמעות בצורה אחידה בתערובת.
מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
מעבירים את הבלילה לתבניות אפייה משומנות, ומפזרים מעט שקדים פרוסים מעל כל עוגה.
אופים את העוגות במשך 35-45 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מצננים את העוגה בטמפרטורת החדר ומגישים

עוגת בננות עם קוקוס ורום_מתכון של נורית יונה
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

507 מתכונים