Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
3 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1 א.אפיה
1 מרגרינה
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
גרידה מחצי תפוז

אופן ההכנה:
מאחדים לבצק את כל החומרים ומחלקים את הבצק ל- ומכניסים להקפאה עד שמסיימים את הקצפת החלבונים.

בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף יציב.
בקערה שלישית שמים כוס ריבת תות ו3 כפות קקאו ומערבבים היטב ומוסיפים לזה את קצף החלבונים בתנועות עטיפה להזהר לא לשבור את הקצף.

מוציאים מההקפאה חלק אחד של הבצק ומגרדים אותו במגרדת גסה על תחתית התבנית ( תבנית 26 או 24) ועליו שמים חצי מקצף החלבונים ושוב מגרדים מעל חלק שני של הבצק ושמים את יתרת הקצף ושוב מגרדים את יתרת הבצק מעל.

אופים חצי שעה על 180

כשהעוגה מתקררת לפזר אבקת סוכר

פריך ושוקולד
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים