Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 עד 5 תפוחי עץ חותכים לחיים או לקוביות,
1 כוס סוכר חד פעמי לשתייה קרה
חצי כוס שמן
1וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת איפה
3. 4 ביצים

תוספות לשדרוג העוגה:
50 גר" שוקולד צ'ילי
3 כפות קוסקוס
חצי כפית קינמון
50 גר" אגוזי מלך קצומים גס

לגנאש שוקולד:
1 גביע שמנת מתוקה
100 גר" שוקולד מריר
אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים בקערה גדולה
ולהוסיף את התוספות שאוהבים
להעביר את העוגה לתבנית אינגריד קיקו או ל-26 קפיצות
לאפות ב-170 מ" עד 40 דקות בערך או עד להשלמה
למען בטמפ' החדרולאחר האפיה להכין גנאש שוקולד ולשפוך מעל את השמנת לחמן מיקרוגל ולהוסיף את השוקוחד לערבב ולשפוך על העוגה
העובה יוצאת רכה עסיסית שאי אפשר להפסיק לאכול

עוגת תפוחים בחושה עסיסית
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים