Share with:


חלבי

אופן הכנה

שכבה ראשונה:
150 גרם שוקולד אוריאו
1/4 כוס שמנת מתוקה
להמיס יחד
1 חב׳ אוריאו שבורה לחתיכות בקערה, לשפוך מעל את השוקולד לערבב וליישר בתבנית 24/26 עגולה או לב, להכניס להקפאה להתייצבות.

שכבה שנייה מוס שוקולד חלב ולבן:
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד לבן
1 שוקולד חלב
ממיסים יחדיו ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.
מוציאים מקציפים מוסיפים
1 שמנת מתוקה
מקציפים לקרם יציב ומורחים על התחתית מכניסים למקפיא להתייצבות.

שכבה שלישית מוס נוגט:
1/2 1 שמנת מתוקה
מקציפים לקרם יציב
200 גרם ממרח שוקולד נוגט

מוסיפים לקרם ומערבבים בתנועות עטיפה עד שיוצא קרם נוגט חלק.
מורחים על השכבה הראשונה של הקרם מיישרים ומחזירים למקפיא להתייצבות.

שכבה רביעית גנאש:
50 גרם שוקולד אוריאו
50 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
1 כף ממרח שוקולד נוגט
ממיסים יחדיו מערבבים טוב לשוקולד ומצננים.
מצפים את העוגה ומקשטים…

טריקולד על בסיס אוריאו
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים