Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 כוס מיץ תפוזים טבעי
1 כוס קוקוס/שקדים טחונים
1כוס שמן
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח .
2 סוכר וניל
כף פודינג וניל
6 בצים

אופן ההכנה :
להפריד ביצים.להקציף את החלבון עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קרם יציב וטוב.להוריד את המהירות להכי נמוך ולהוסיף שמן תפוזים וחלמונים . מומלץ לערבב הכל ביחד ולשפוך.אח"כ קוקוס ואחכ קמח עד שהקמח נטמע לא לערבל יותר מידי. אני מוציאה את קערת המיקסר ועם מרית בתנועות קיפול בודקת שאין גושים שלא התערבלו.מעבירה לתבנית עם חור חד פעמי.משמנת עם ספרי לפני
אופה ב170 מעלות.

בהצלחה

עוגת תפוזים קוקוס
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים