Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 בצים מופרדות.
כוס סוכר.
כף תמצית וניל.
כוס שמן.
חצי כוס מיים.
2 כפות קורנפלור.
3 כפות שקולית.
חצי כוס קוקוס.
2 כוסות קמח.
1 אבקת אפיה.
חצי כוס ממרח תמרים.

אופן ההכנה.
להקציף חלבונים עים הסוכר. לקצף לבן
להוסיף את החלמונים עים התמרים והשמן.עים כף הוניל.כשהכול מעורבב ביחד.לתוך החלבונים. להמשיך להקציף לקצף תפוח.
לשים את החומרים היבשים בעדי ות בצורת קיפול עים המיים.
תבנית 26 או מלבנית.
חום 180 כ.40 דקות.

עוגת תמרים וקוקוס_מתכון של טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים