Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 חב' ביסקוויטים בטעם קרמל של אוסם
1 חב' ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר של אוסם
1 שמנת מתוקה גדולה 500 מ"ל
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
צלוחית עם חלב וכפית אבקת נס קפה להרטבת הביסקוויטים
ריבת חלב

ההכנה:
מרטיבים ביסקוויט בטעם קרמל עם החלב ומניחים על מגש מרטיבים ביסקוויט שוקולד מרי רומניחים ליד הקרמל וכך מסדרים את המגש אחד קרמל ואחד שוקולד מריר מקציפים את השמנת מתוקה עם האינסטנט והחלב לקצפת לא כל כל יציבה מורחים ריבת חלב על הביסקוויטים ושמים מעל שכבה של קצפת וממשיכים לעשות באותה הדרך כמה שכבות כך שבסוף התהליך יהיו הביסקוויטים בצורת דמקה

עוגת בסקוויטים דמקה
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים