Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

המצרכים:

לבצק:

1 חבילת חמאה כפולה
1 גביע שמנת חמוצה
1 חבילה קמח תופח מאילו

למלית:

1 ק"ג אפרסקים מנוקים וחתוכים לרבעים
2 כפות סוכר
2\1 כפית קינמון
4\3 כוס אגוזים גרוסים

להכניס את האפרסק עם הסוכר והקינמון לסיר
ולבשל על להבה נמוכה עד ריכוך הפרי וצמצום הנוזלים. ולצנן…

ההכנת הבצק:

לערבב את כל חומרי הבצק יחד, ללוש היטב
ולהכניס למקרר למשך שעתיים. |

הכנת העוגה:

לקחת תבנית מאורכת משומנת ולשטח בה שכבת בצק
על הבצק להוסיף בנדיבות חתוכי אפרסקים ואגוזים גרוסים
ומעל לגלגל בצק ולסדר שתי וערב, לפזר מעט סוכר וקינמון
ולתנור שחומם מראש למשך-45 דקות על 180 מעלות

כל הזכויות שמורות C