Share with:


חלבי

אופן הכנה

250 גר' גבינת מסקרפונה
250 גבינת שמנת 30/%
250 גר' גבינה לבנה 5/%
כפית מחית וניל/כפית כפית מחית וניל/או תמצית וניל איכותית
100 גר אבקת סוכר
חצי כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 יח' שמנת מתוקה להקצפה 38/%
שתי חבילות ביסקוטים
להקציף את כל החומרים לתערובת חלקה
תבנית 24 קפיצית או רינג עם שקף מסביב
להכין קערה שתי כוסות מים רותחים עם 2 כפות ליקר אמרטו
2 כוסות אספרסו/או2 כפות נס קפה גרגירים
חצי כוס חלב
להרטיב את הבישקוטים להניח בצורה אחידה מעל קרם
כך להכין 3 שכבות
לסנן אבקת קקאו מעל
עוגה רכה טעימה ותמיד מתאימה לכל אירוע 😋💐🙏 בהצלחה ממני❤️💞

עוגת טירמיסו_מתכון של רחל עינב – מאסטר מתכונים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים