Share with:


חלבי

אופן הכנה

..מבטיחה לכם שלא תפסיקו לאכול ולהכין

5 ביצים שלמות גודל l
כוס וחצי סוכר
2 כפיות תמצית וניל
2 וחצי קמח
200 חמאה
1 אבקת אפיה
שמנת חמוצה אחת
5 עד 6 שזיפים אדומית חתוכים לפלחים

תבנית עם חור באמצע 24

לשמן את התבנית להניח את השזיפים לפזר מעל חצי כוס סוכר חום כהה ו2 שקיות סוכר וניל..
להקציף את החמאה עם הסוכר עם וו גיטרה להוסיף את הביצים אחד אחד להוסיף תמצית וניל להנמיך את המקסר להוסיף קמח ושמנת לסרוגין.לשפוך את התערובת על השזיפים..לאפות 180 מע כ40 דק עד שקיסם יוצא יבש.לקרר ולהפוך לצלחת…

עוגת שזיפים מדהימה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים