Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה
6 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
200גר גבינת שמנת 5%- סימפוניה.
2 כוסות קמח
2 כפות קונפלור
1 אבקת אפייה.

שיוש
3 כפות גדושות קרם נוגט עם אגוזי לוז של חברת פוליבה

הכנה
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר.
בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן, גבינת שמנת ומיץ תפוזים ולאחד לבלילה חלקה.
להוסיף חומרים יבשים ולאחד.
לתבנית 26 להעביר 2/3 מכמות בלילת העוגה.
ל1/3 הנותר להוסיף קרם נוגט ולערבב.
לשיש בעזרת סכין עד לקבלת מראה שיש.
אפייה ב170 עד להזהבה ולקרר.
ניתן לאבק באבקת סוכר/ גאנש המורכב מ200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 שמנת מתוקה….

עוגת שיש, תפוז וקרם נוגט
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים