כוס חד פעמית שתייה קרה תבנית אינגליש קייק גדולה. או
שתי תבניות!!
מצרכים
שש ביצים L
כוס שמן.
כוס סוכר
כוס קוקוס
כוס קמח שקדים
כוס קורנפלור
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
כוס מים
רבע כוס פקאן קלוי
100 שוקולד מריר
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד עם כפית שמן במיקרוגל לערבב שלא יהיו גושים לשים בצד להתקרר,
בקערת המיקסר להפריד ביצים להקציף את החלבונים לקצף תופח אוורירי, 10 דקות להוסיף סוכר סוכר בהדרגה סוכר וניל להוריד את מהירות המיקסר להוסיף את החלמונים ,את השמן את שוקולד המים. .בקערה נפרדת .לערבב קמח שקדים קוקוס קורנפלור אבקת אפייה, ולהוסיף לערבבב טוב , בתנועת קיפול ,לשמן תבנית עם נייר אפיה אינגליש ככ לצקת את הבלילה לפזר פיקאן מעל לאפות את העוגה על חום 180 מעלות אצלי ,שעה ו-20 דקות עוגה מאוד עדינה , לבדוק שקסם יוצא לך לא ליבש את העוגה
בתיאבון חג פסח שמח