Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

כוס חד פעמית שתייה קרה תבנית אינגליש קייק גדולה. או
שתי תבניות!!

מצרכים
שש ביצים L
‏כוס שמן.
‏כוס סוכר
‏כוס קוקוס
‏כוס קמח שקדים
‏ ‏כוס ‏קורנפלור
‏אחד אבקת אפיה
‏אחד סוכר וניל
‏כוס מים
‏רבע כוס פקאן קלוי
100 ‏שוקולד מריר

‏אופן ההכנה:
‏להמיס את השוקולד‏ ‏עם כפית שמן‏ במיקרוגל ‏ לערבב‏ שלא יהיו גושים לשים בצד ‏להתקרר,
‏בקערת המיקסר ‏להפריד ביצים להקציף את החלבונים ‏לקצף ‏תופח אוורירי, ‏10 דקות להוסיף סוכר סוכר ‏בהדרגה סוכר וניל להוריד את ‏מהירות ‏ ‏המיקסר ‏להוסיף את החלמונים ‏,את השמן את שוקולד המים. .בקערה נפרדת .לערבב ‏קמח שקדים קוקוס ‏קורנפלור אבקת אפייה, ‏ולהוסיף ‏לערבב‏ב טוב , ‏בתנועת קיפול ,לשמן תבנית עם נייר אפיה אינגליש ככ ‏לצקת את הבלילה ‏ ‏לפזר פיקאן מעל לאפות את העוגה על חום 180 מעלות ‏אצלי ,שעה ו-20 דקות עוגה מאוד עדינה ,‏ ‏לבדוק שקסם יוצא ‏לך לא ליבש את העוגה

בתיאבון ‏חג פסח שמח

‏עוגת שוקולד פיקאן קוקוס כשר לפסח
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים