Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 קילו קמח
2 ביצים
3/4 כו סוכר
3/4 כוס שמן
2 כפות שמרים יבשים
1 כף מחוקה מלח
1 כוס מים יתכן שנצטרך עוד מעט מים תלוי בסוג הקמח,
חופן צימוקים
חופן שומר יבש
וחופן כמון זרייר
( לקנות מחנות תבלינים)

אופן ההכנה:
לנפות קמח בקערת מיקסר להוסיף את השמרים לערבב, להוסיף את הסוכר והשמן ביצים וכוס מים להתחיל לעבד מעט אם יש צורך להוסיף עוד מים ,יש להוסיף בהדרגה עכשיו אפשר להוסיף את המלח,אחרי 10 דקות של ערבול במיקסר או בידיים
להתפיח את הבצק כשעה
אחרי שתפח מורידים בידיים לאט ובטוח את התפיחה עכשיו מוסיפים את הצימוקים והתבלינים ,
מכסים ונותנים תפיחה של עוד חצי שעה ,
יוצרים צורות עגולות או אליפסה מכסים אחרי שתפח מורחים בביצה טרופה עם מעט מים ומעט סוכר
מעל מפזרים שקדים חתוכים או שומשום בהצלחה

גיטה👌♥️♥️

בולו טריפולטאי_מתכון של גיטה סלע – מאסטר מתכונים
גיטה סלעספר המתכונים של
מתכון של

גיטה סלע

111 מתכונים