Share with:


חלבי

אופן הכנה

תערובת הבראוניז.
200 שוקולד מריר
170 גר חמאה
כוס סוכר
2 כפות קקאו
4 ביצים L
כוס קמח רגיל
לתערובת הגבינה
200 גר גבינת שמנת
3 ביצים
רבע כוס קמח
300 גר גבינה לבנה 9/%
חצי כוס סוכר

בקערה להמיס שוקולד חמאה
להוסיף סוכר קמח ביצים לערבב היטב לקבלת מרקם חלק
בקערה אחרת
גבינות ביצים סוכר קמח לערבב היטב
לשמן תבנית מלבנית בנונית
לשטח את התערובת השוקולד ומעל את תערובת הגבינה
עם כף ליצור עיגולים כמו לעוגת שיש
לאפות 170 מע כ45 דק
לקרר לחתוך לריבועים

ולהנות טעים בטירוף
בהצלחה

בראוניז גבינה ושוקולד
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים