Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית ולקישוט:
250 גר' בסקוויטים מפוררים
150 גר' חמאה מומסת

להרכבת העוגה:
2 שמנת מתוקה
2 גביעי גבינה לבנה 250 גר
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן/וניל
חצי כוס חלב
שקית ג'לטין 7 גר'
חצי כוס סוכר

לציפוי:
חצי צנצנת ממרח לוטוס מומס
ולקישוט-רבע מתערובת הבסקוויט

בקערת המקסר להקציף את השמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר ואינסטנט ובהדרגה להוסיף את החלב

כשהקצפת הופכת ליציבה,להוסיף את הגבינה בתנועות קיפול.להמיס את הג'לטין עם רבע כוס מים רותחים עד אשר אין גושים ולשפוך לתערובת הגבינה.

בתבנית קפיצית 26 או 28 לשטח את תערובת הביסקוויט והחמאה היטב לתבנית להשאיר כ3/4 כוס בצד לפיזור על העוגה.

למרוח את קרם הגבינה על תחתית הביסקוויטים וליישר,להמיס ממרח לוטוס במיקרו למס' שניות ולשפוך על הגבינה בצורה אחידה בעזרת מרית על כל העוגה

לפזר מסביב את הבסקוויטים ולהכניס למקרר לפחות ללילה

עוגת גבינה עם פירורי ביסקויט בציפוי לוטוס
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים