Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס
תבנית 24,משומנת ומוגבהת באמצעות נייר אפייה.
יש לפזר 1 כוס ביסקוויטים טחונים(מה שיש בבית) ללא חמאה.

לבלילה
50 גר חמאה מומסת עם 100 גר שוקולד לבן.
500 גר גבינה לבנה
3 מיכלים שמנת חמוצה(600גרם)
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס דחוס שערות חלווה.
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3 כפות שוקולד ציפס(לא חובה)

לגאנש
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
עיטור
שערות חלווה

הכנה
לקערת השוקולד המומס עם החמאה,להוסיף:
גבינות,שמנת,חלמונים ולערבב היטב.
להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל בהדרגה,לקבלת קצף יציב.לאחד בין שתי המסות לקבלת מסה אחידה.
להוסיף חומרים יבשים פרט לשוקולד ציפס.ולערבב.
לשפוך את המסה מעל הביסקוויטים שבתבנית,ליישר באמצעות המרית.
לפזר שוקולד ציפס.
אפייה 10 דקות ב180 מעלות וכשעה ורבע ב160 מעלות.
לקרר ,לצפות בגאנש ולעטר בחלווה.

עוגת גבינה,וניל וחלווה בציפוי גאנש שוקולד_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים