Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
7 בצים large
750 גרם גבינה
לבנה 5%
1 וחצי כוס סוכר
4 כפות קמח תפו"א
4 כפות פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
1 שמנת חמוצה רגילה

אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב אך לא קשה .
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף תפוח ובהיר .
מוסיפים את הגבינות ,השמנת , פודינג,קמח תפו"א ותמצית וניל ומערבבים עד שאין גושים .
מכניסים את הקצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול עד לאיחוד
שופכים לסיר של ג'חנון מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 24ס"מ
שמים מים רותחים בתחתית התנור .
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כחצי שעה ומורידים את החום .
ל 160 מעלות וממשיכים לאפות לעוד חצי שעה .
מפזרים אבקת סוכר.

עוגת גבינה ללא קמח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים