להקציף לקצף יציב
2 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס סוכר.
לאחר ההקצפה להוסיף לתערובת המוקצפת
150 גרם שוקולד לבן מומס
3 גבינה לבנה ולהקציף 2 דקות לאיחוד התערובות.
מהתערובת להכין קסטות עם ביסקויטים ולהקפיא להתייצבות.
להשאיר כוס מהתערובת למריחה על הביסקויטים.
תבנית 24 או 22
לרפד בניר אפיה את דפנות התבנית
לטבול ביסקויטים בחלב קר ולהניח בתחתית התבנית.
מעל הביסקוטים למרוח את התערובת הלבנה שהשארנו.
לאחר מכן להניח בעמידה את הקסטות צמוד לדפנות התבנית
לכסות את התבנית עם נייר כסף ולהכניס להקפאה.
להכין שוב תערובת לבנה
במקום שוקולד לבן לשים שוקולד מריר.
במקום אינסטנט לבן לשים אינסטנט בטעם שוקולד.
להוסיף לתערובת כוס פירורי ביסקויטים
שחורים ולערבב לאיחוד.
את התערובת השוקולדית לשים במרכז העוגה.
לכסות עם נייר כסף ולהקפיא כ 8 שעות.
במידה ונשארה לכם תערובות אפשר להכין קסטות