Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית עוגיות פרורים
מעדן….

לטחון שרוול ביסקווטים עם 100 גרם חמאה לשטח בתבנית 26.
בנינג׳ה לטחון מנגו שלם חתוך לקוביות עם 50 מ״ל מים ו30 גרם סוכר.
בקערה נפרדת שמים גבינת פילדלפיה אחת, את המחית מנגו שטחנו,
100 גרם אבקת סוכר או לפי טעם
שמנת מתוקה אחת ולערבב
לשפוך התערובת על הבסקויטים ולהקפיא שעתיים או מקרר

בתאבון!

מתכוןמתכון

עוגת קרם מנגו ( עוגה קרה )_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים