Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:

4 כוסות קמח
כף ורבע שמרים יבשים
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
1 כפית משפר אפייה
כוס ורבע חלב פושר
ביצה אחת
100 גרם חמאה מומסת
1/2 כפית מלח

מילוי –
1 כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו
1/2 כף נס קפה
שמן לפי הצורך (עד לקבלת מרקם משחתי)

לציפוי
ביצה מקושקשת
ושומשום לזרייה

לעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך
משמנים ומכסים להתפחה עד להכפלת הנפח!
מחלקים את הבצק ל – 9 חלקים
מרדדים כל חלק וממלאים
מכל 3 יוצרים צמה, מברישם בביצה
מניחים להתפחה נוספת כחצי שעה ואז לתנור מחומם מראש על 180 מעלות כחצי שעה

להכין סירופ סוכר –
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים

להרתיח הכל כ-5 ד"ק ולהוסיף בסוף כפית תמצית רום

למרוח על העוגה כשהעוגה חמה והסירופ קר
בתיאבון
בהצלחה רוחמה כהן…❣❣❣

עוגות שמרים מעלפות_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים