Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח רגיל.
1 כוס שמן .
3/4כוס סוכר.
3 ביצים.
2 כפות שמרים יבשים או 50 גר שמרים טריים.
1 כפית משפר אפיה.
קורט מלח .
2 כוסות מים פושרים (להוסיף מים לפי הצורך)
2 וניל. ….

אופן ההכנה
להכניס את כל החומרים לתוך קערת המיקסר …עם וו לישה..ללוש 5 דקות לפחות במהירות בינונית על לקבלת בצק חלק והומוגני…..במידה וחסר מים ניתן להוסיף לפי הצורך…שהבצק חלק ולא דביק…לכסות ולהתפיח כשעתיים…(ניתן להכין יום קודם ולשמור במקרר)…..לאחר ההתפחה ניתן לחלק ל-6 כדורים ולהכין 6 רולדות בתבנית חד פעמי….או לחלק לפי גודל העוגה שרוצים…..ניתן למלא בממרח שוקולד או במילוי שתבחרו….לאחר הכנת הרולדות כסות ולהתפיח שוב כ-1/2 שעה .
לאפות בחום 160 מע' עד להזהבה כ-45 דקות……

מתכון למילוי פרג: 100 גר פרג טחון .
50 גר חמאה או מרגרינה.
3 כפות חלב או מים..
1/2כוס סוכר ./או חצי כוס דבש
2 כפות ריבה.
1 כפית רום.
1 תפוח מקולף ומגורר……

להכניס לסיר ולבשל 10 דקות על אש נמוכה לקרר ולמלא את הרולדה. בהצלחה.( הערה: הבצק שלי מחולק ל -5 כדורים כך שהעוגות הן 3 כדורים בלבד…הבצק הנותר עבר להקפאה…ניתן להכין חצי מכמות החומרים)

רולדות שמרים במילוי שוקולד /פרג
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים