Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
כפית שטוחה מלח
200 גרם חמאה רכה
2 ביצה + 4 חלמונים
2 כוסות חלב

למילוי שוקולד
120 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם אבקת סוכר
חצי שקית
1/4 כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית קורנפלור
צנצנת קטנה של נוטלה
350 גרם
200 גרם שוקולד חלב

מצרכים הדרושים לסירופ סוכר
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה
רולדות שמרים בריוש עם חמאה המילוי תערובת של שוקולד מריר,שוקולד חלב וממרח נוטלה.

מצרכים הדרושים לבצק:.
קילו קמח .
2 כפות שמרים יבשים.
1/2 כוס סוכר.
כפית שטוחה מלח.
200 גרם חמאה רכה.
2 ביצה + 4 חלמונים .
2 כוסות חלב.

למילוי שוקולד:.
120 גרם חמאה.
100 גרם שוקולד מריר .
50 גרם אבקת סוכר.
חצי שקית.
1/4 כוס קקאו.
1 כפית תמצית וניל.
1/2 כפית קורנפלור.
צנצנת קטנה של נוטלה 350 גרם.
200 גרם שוקולד חלב.

מצרכים הדרושים לסירופ סוכר:.
1/2 כוס סוכר.
1/2 כוס מים.
2 כפות מיץ לימון סחוט.

אופן ההכנה הבצק:.
לשפוך את החלב בכלי ולחמם במיקרוגל כ-20-30 שניות .
להוסיף לחלב את החמאה הרכה ולערבב..
למעוך את החמאה . החמאה לא צריכה להיות נמסה לגמרי עם החלב, זה בסדר אם יש עוד כמה גושים של חמאה..
להעביר את כל החומרים היבשים ,זה אומר:קמח שמרים, סוכר ומלח הקמח מערבבים דרך מסננת לתוך קערת המיקסר. לערבל לכמה שניות ..
להוסיף את הביצים וחלמונים. להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולהתחיל להוסיף בהדרגה את תערובת החמאה והחלב. להגביר מעט את מהירות המיקסר למהירות נמוכה בינונית וללוש את הבצק לא פחות מ10 דקות עד שהבצק נפרד מדפנות .
לרסס שמן בקערה גדולה. ליצור מהבצק כדור ולהעביר אותו לקערה המשומנת. לשמן מעט את פני הבצק, לכסות את הקערה ולהתפיח כשעה וחצי-שעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו. זה תלוי מה הטמפרטורה של החדר.

אופן ההכנה המלית:.
שמים בקערה את החמאה ושני סוגים השוקולדים וחלב וממיסים במיקרוגל מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה .
מוסיפים את הקקאו,אבקת סוכר תמצית וניל וקורנפלור ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם חלק .
מחממים 30 שניות במיקרוגל את הנוטלה ומוסיפים אותו לתערובת השוקולד ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ושמים בצד.
אחרי שהבצק תפח לחלק אותו ל 4 חלקים שווים מומלץ לשקול את כל הבצק ולחלק אותו .
וגם את המלית לחלק ל 4 חלקים שווים .
מרדדים כל חתיכה .
למלבן ומורחים בנדיבות את במלים.
וחותכים לשני חלקים שווים ומגלגלים לשני רולדות ומגלגלים אחד עם השניה בצורת בורג .
וככה עם כל שאר הבצק, מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25 ועד30 דקות.
בינתיים שהרולדות בתנור מכינים את הסירופ סוכר.
אופן ההכנה הסירופ סוכר: שמים בסיר קטן את כל החומרים של הסיפור ומבשלים על לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים את הרולדות מייד שיוצאות מהתנור.

מתכוןמתכון

רולדות שמרים בריוש עם חמאה המילוי תערובת של שוקולד מריר,שוקולד חלב וממרח נוטלה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים