Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר( חד פעמי קר)
5 ביצים ללא הפרדה
כוס קוקוס
כוס שמן
כפית תמצית וניל
מיץ תפוז סחוט
גרידת תפוז

מקציפים את הביצים כמה דקות מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמן לאחר

מכן את התמצית וניל את הקמח עם אבקת אפיה והמיץ תפוזים מקציפים עד שמתקבלת בלילה חלקה מוסיפים

את הקוקוס והגרידת לימון אפשר לקפל או להקציף בקטנה.
מעבירים לתבנית מושמנת בחמאה/ מחמאה

מחממים תנור 160 מעלות ואופים כ 20 דקות לבדוק שקיסם יוצא יבש…

עוגת תפוזים קוקוס מושלמת_מתכון של עינת חנניה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים