Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

בסיס:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף רך אך יציב.
להקציף חלמונים עם רבע כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח להוסיף תמצית וניל ואינסטנט פודינג וניל להמשיך להקציף עוד קצת. להוסיף את קצף החלבונים (ב – 3 פעמים) לחלמונים בתנועות קיפול עד לאיחוד. לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת תבנית 24 ולאפות בחום של 170 עד שקיסם יוצא יבש כ 20 דקות ולקרר.

מוס:
3 שמנת להקצפה
250 גר' גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודיג וניל
10 גר' ג'לטין
1/3 כוס מים קרים
10 – 12 תותים חתוכים לקוביות

לערבב מים וג'לטין להניח בצד.
להקציף את שאר המרכיבים עד לקבלת קרם במרקם יוגורט.
להמיס את הג'לטין, לקחת 2 כפות מהקרם לערבב עם הג'לטין להוסיף את הג'לטין לקרם ולהקציף עוד קצת לאיחוד.
לצקת מחצית מהקרם על הבסיס לפזר את התותים על הקרם ולצקת מעל את שארית הקרם
ליישר ולהקפיא עד להתייצבות.

ציפוי:
300 גר' תותים
1/2 כוס סוכר
7 גר' ג'לטין
1/4 כוס מים קרים
לערבב מים וג'לטין ולהניח בצד
לבשל מעט את התותים והסוכר עד לרתיחה.
להמיס ג'לטין לטחון את התותים ביחד עם הג'לטין במעבד מזון לקרר לצקת על העוגה ולהקפיא עד להתייצבות.

עוגת מוס עם תותים בציפוי תותים🍓🍓🍓_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים