Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 שרוול פתי בר שוקולד
1 שרוול פתי בר קלאסי וניל או קרמל
2 וחצי שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
3כפות סוכר
1/2 כוס חלב
2 כפות גבינה לבנה

להרטבת ה ביסקוויטים
צלחת עם כוס חלב 1 כף נס
כוס אגוזים קצוצים גס לפזר מעל הקצפת

לקרם שוקולד
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
1 כפית נס

הוראות הכנה
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג סוכר וחלב לקבלת קצפת להוסיף את הגבינה ולקפל בעדינות
לקחת תבנית
להרטיב ביסקוויטים לסדר בתבנית לשים קרם למרוח ומעל לפזר אגוזים ושוב שכבת ביסקוויטים וקצפת לפזר מעל מעט אבקת נס קפה ואגוזים לשים שכבת ביסקוויטים ושוב קרם למרוח שיהיה חלק להכניס למקפיא חצי שעה
להכין קרם
להרתיח שמנת מתוקה להוסיף שוקולד לערבב טוב להוסיף נס שיהיה קרם חלק אפשר להוסיף כף חלב

עוגת ביסקוויטים_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים