בסיס:
2 כוסות עוגיות אוראו עם המלית טחון דק.
2 לחיצות תרסיס שמן
לבלילת הגבינה:
2 מיכלים גבינת שמנת ניו-יורק
400 גרם שמנת חמוצה
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
4 ביצים
2 כפות קונפלור
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כוס עוגיות אוראו טחון דק.
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
הכנה:
-לתבנית 24 מרוחה במרגרינה, להצמיד 2 כוסות עוגיות אוראו טחון דק ולהתיז פעמיים תרסיס שמן.