Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה👇
כוס סוכר
מכל שמנת חמוצה 1
5 ביצים גדולות
כוס שמן
1 סוכר וניל
כוס מלאה שוקו צ'יפס אפשר יותר
כוס קמח מנופה .ועוד 2 כפות קמח.
שקית אבקת אפיה
4 כפות גדושות אגוזים טחונים
👇
ביצים שלמות והסוכר להקציף היטב ,עד לקצפת תפוחה.
תוך כדי הקצפה להוסיף, את השמן ,סוכר הווניל והאגוזים , גביע השמנת החמוצה
להוסיף את הקמח ,אבקת האפייה ,לערבב עם המיקסר ב3 סיבובים לסגור את המיקסר.להמשיך לערבב,עם כף מרית, עד להטמעת הקמח … להימנע מערבוב יתר.
ולבסוף להוסיף את השוקו צ'יפס תוך כדי ערבוב קצר.
ליצוק לתבנית המשומנת.26 גודל.
אפיה בתנור שחומם מראש 175 מעלות 35 עד 40 דקות.
בסיום האפיה כשהעוגה עדיין חמה צפו בשוקולד.

שוקולד:👇
חבילת שוקולד מריר
להרתיח את השמנת במיקרוגל או בסיר קטן. שוברים את השוקולד בקערה ומוזגים מעליו את השמנת הרותחת.

מערבבים היטב לקבלת לציפוי שוקולד חלק ומבריק. שופכים על העוגה כשהציפוי עדיין חם והעוגה חמה..,❤️