Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים –
3 ביצים
4 אפרסקים – מקולף ומגורר ( בצד העבה של המגרדת
100 גרם קמח
1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
80 גרם סוכר
100 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל
1 אבקת אפיה
1/4 כוס חלב

בקערת מיקסר מקציפים את החמאה והסוכר לקרם חלק , מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ממשיכים להקציף .
להוסיף את תמצית וניל ,חלב והאינסטנט מקציפים , מוסיפים את הקמח אבקת אפייה ומערבבים למסה אחידה.
מעבירים לתבנית 24 משומנת קלות אופים בחום של 170 מעלות 35 -40 דקות , מוצאים מהתנור מצננים היטב .

קרם נוגט –
50 גרם שוקולד לבן
2 כפיות גדושות נוגט
50 מייל + 3 כפות שמנת מתוקה
150 מייל שמנת מתוקה

מחממים 50 מייל + 3 כפות שמנת מתוקה לסף רתיחה מוסיפים את הנוגט מערבבים לקרם חלק להוסיף את השוקולד לערבב היטב .
בקערת מיקסר מקציפים 150 מייל שמנת מתוקה לקצף תפוח ויציב ומקפלים לקרם נוגט עד קבלת תערובת קרמית עשירה .

50 גרם שוקולד צ'יפס מריר בגודל קטן מאוד

אופן ההכנה –
לאחר שהעוגה התקררה היטב מורחים בשכבה אחידה על כל העוגה ומפזרים בנדיבות שוקולד צ'יפס מריר.

עוגת אפרסקים בחושה ,קרם נוגט ושוקולד צ'יפס
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים