עוגות טורט פרג בסיר ג'חנון בקוטר 24 ס"מ_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים 6 ביצים מופרדות 1.5 כוסות סוכר 2.5 כוסות קמח שקית אבקת אפייה 3/4 כוס שמן קנולה 3/4 כוס מיץ תפוזים משובח חצי כוס קוקטס 1.5 כוסות פרג טחון דק לציפוי גנאש השוקולד: 250 גרם שמנת מתוקה פרווה 350 גרם שוקולד מריר משובח אופן ההכנה 1) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר. 2) בקערה […]

מרק ירקות ואיטריות אורז בניחוח סלרי_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

חותכים לרצועות 3 גזרים 2 תפולי אדמה 4 גבעולי סלרי 1 בצל מחממים סיר עם 2 כפות שמן מוסיפים את הירקות ו6 שיני שום שלמים מטגנים כ3-4 דקות מתבלים ב.. כפית חוואיג 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף מערבבים כ2-4 דק' מוסיפים מים בגובה 3/4 גובה סיר מגיעים לרתילה ומבשלים כ30 דקות מוסיפים עלי סלרי […]

קציצות רכות ברוטב מחית עגבניות_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

בקערה שמים חצי קג' בשר טחון 1 בצל קצוץ חב' פטרוזליה קצוצה 7 שום קצוצים חצי כפית פלפל לבן כפית בהרט עפית מךח 4 כפות קמח מצה 1 ביצה מערבבים היטב לעיסה אחידה מחממים סיר עם רבע כוס שמן יוצרים מהעיסה קציצות ומטגנים מ2 הצדדים ומוציאים לצלחת באותו סיר מחממים 2-3 כפות שמן מוסיפים חצי […]

קרמשניט בטעם פיסטוק_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים: ⚘ עלי קרמשניט חבילה 2 שמנת להקצפה 2 אינסטנט פודינג בטעם פיסטוק כפית מחית פיסטוק כפית סוכר כוס חלב 1 מסקרפונה אופן ההכנה: ⚘roz לשים את הקצפות והאינסטנט פודינג והחלב להקציף להוסיף כפית מחית פיסטוק וכפית סוכר ואת המסקרפונה להקציף עוד דקה לשים שיכבת בצק עלים למרוח קרם להוסיף עוד בצק עלים ושוב קרם […]

רולדות שמרים במילוי ממרח אגוזים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים 1 ק"ג קמח לבן, 2 כפות שמרים יבשים, 3/4 כוס סוכר כוס וחצי מים פושרים חצי כוס שמן, 4 ביצים. מצרכים למילוי: צנצנת גדולה של ממרח אגוזים פרווה מצרכים לסירופ 1 כוס סוכר 1 כוס מים חצי לימון אופן ההכנה שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד. […]

עוגת גלידה ב 3 טעמים❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לתחתית : 3/4שרוול ביסקויטים שבור גס 50 גרם חמאה מומסת יחד עם 100גרם חמאה 1/2כוס סוכר מעט רום או סוכר וניל 1/2 כוס קוקוס וכוס חלב / להוסיף ככמות הנדרשת עד לבצק נעים ולהדק לתחתית ולהקפיא. להקציף : 5שמנת מתוקה עם 1,3/4 חלב מרוכז ולחלק ל3 קעריות קערה 1 להוסיף תמצית שוקולד יחד עם כף […]

שבלולי שמרים במלית גבינות ותרד_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חד פעמי קר בקערת המיקסר שמים כף שמרים כף וחצי סוכר כוס מים חמימים מניחים בצד ל5 דקות מוסיפים 5 כוסות קמח כפית מלח 50 גרם חמאה חצי כוס מים לשים כ7-8 דקות משמנים את הבצק ומתפילים כשעה קורצים כדורים כ50 גרם כל אחד כל כדור מרדדים לעלה דק שמים מהמלית ומגלגלים כרולדה ומגלגלים […]

עוגיות פרח שוקו/וניל פריכות וטעימות_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חדפעמי חם בקערת המיקסר שמים 200 חמאה קוביות 150 גרם אבקת סוכר 1 ביצה חצי כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח כף תמצית וניל ללוש לבצק אחיד מוציאים חצי מהבצק לבצק שנשאר במיקסר להוסיף כף אבקת קקאו וללוש היטב עוטפים את הבצקים בנילון ושמים במקרר לחצי שעה קורצים באופן שווה כדורים מגלגלים כדור קקאו […]

פיתה-פיצה-אישית_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חדפעמי חם בקערת המיקסר שמים 50 גר' שמרים טריים כף גדושה סוכר כוס מים חמימים מערבבים ומשאירים בצד מס' דקות מוסיפים לקערה 4 כוסות קמח כף מלח מתחילים ללוש ומוסיפים בהדרגה חצי כוס מים חמימים לשים כ5 דקות ומוסיפים בהדרגה רבע כוס שמן לשים כ3 דקות נוספות משמנים את הבצק מעצבים לכדור מתפיחים כשעה […]

עוגת שמנת בציפוי גנאש ואגוזי מלך קצוצים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חדפעמי חם בקערת המיקסר מקציפים ביחד. 3 ביצים חצי כוס סוכר קורט מלח 2 סוכר וניל מוסיפים.. 1 שמנת מתוקה 2 שמנת חמוצה 2 כוסות קמח תופח מערבבים לבלילה אחידה ומוזגים ל2 אינגלייש קייק משומנות 180 מעלות 35/40דקות בודקים בשיפוד מוכנות העוגה הכנת הגנאש שמים בצלוחית 100 גרם שוקולד מריר חצי שמנת מתוקה במיקרוגל […]

עוגת תפוזים קוקוס ושקדים טחונים בציפוי מייפל_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חדפעמי חם מקציפים בקערה 4 ביצים כוס סוכר מוסיפים כוס מיץ תפוזים חצי כוס שמן כפית תמצית וניל חצי כוס קוקוס 2 כוסת קמח תופח 2 כפות שקדים טחונים מערבבים לבלילה אחידה ומוזגים לתבנית משומנת ומנערים קלות להוצאת אוויר 180 מעלות כ30/35 דקות למרוח מעל העוגה כשהיא חמה רוטב מכף מייפל + כף מים […]

רולדת בצק עלים במלית בשר ותרד_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

במחבת מטגנים 1 בצל קצוץ מוסיפים חצי קג' בשר טחון מערבבים מס' דקות עד שהבשר עשוי מתבלים בכפית מלח כפית פלפל לבן כפית פפריקה מתוקה וחצי חב' תרד קצוץ מערבבים 2-3 דקות ומקררים פותחים בצק עלים חוצים ל2 שמים מהמלית בכל חצי מגלגלים לרולדה מורחים ביצה מפזרים שומשום 200 מעלות כ25/30 דקות

עוגות/שבלולי שמרים שוקולד(חלבי)_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חדפעמי חם בקערת המיקסר שמים כף שמרים 3 כפות סוכר כוס מים חמימים מערבבים ומתסיסים כ5 דקות מוספים.. 4 כוסות קמח 2 ביצים 1 סוכר וניל 1/4 כוס שמן קורט מלח לשים כ7-8 דקות לבצק אחיד מתפיחים כשעה מוציאים אוויר ומתפחים שוב מחלקים ל4 כדורים מרדדים לעלה דק ומורחים ממרח שוקולד ומגלגלים לצורה שרוצים […]

עוגת גבינה גבוהה בציפוי קרם ריבת חלב🌹🎊💯_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

עוגה נהדרת רכה גבוהה וטעימה , ללא תחתית מים..וללא טררם !! חומרים לחתית: 250 גר ביסקוויטים 100 גר חמאה למלית הגבינה: 750 גר גבינה 9% 250 גר גבינת שמנת 30% 1 שמנת חמוצה 9% 1.4 כוסות סוכר 5 כפות קורנפלור 2 כפות אינסט..פודינג וניל 3 שקיות סוכר וניל קורט מלח 7 ביצים לארג' חומרים לקרם: […]

מרציפן 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

2 כוסות שקדים טחונים חצי כוס אבקת סוכר חצי כפית תמצית שקדים 2 כפות מיץ למים אופן הכנה: במעבד מזון שמים שקדים וסוכר ל2 דקות. מוציאים לקערה מוסיפים את התמצית והלימון ומעבדים ביד עד לקבלת בצק רך ונעים. עם לא מתגבש לכם תוסיפו עוד מעט לימון. בהצלחה 🌹🌹🌹

לילות ביירות 🔥🔥🔥🔥🔥קינוח מדהים 🌹🌹🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

שלב 1 מתכון לתחתית 700 מייל חלב 50 גרם חמאה 1/4 כפית מלח כפית תמצית וניל 160 גרם סולת כף מיי ורדים שלב 2 קרם 500 מייל שמנת מתוקה 2 כפות אינסטנט וניל 2 כפות אבקת סוכר שלב 3 סירופ כוס סוכר כוס מים כף מיי ורדים אופן הכנה שלב 1 בסיר שמים חלב חמאה […]

אלפחורס בסגנון שלי במילוי גנש פיסטוק 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

200 גרם חמאה קרה 250גרם קורנפלור 200 גרם קמח 120 גרם אבקת סוכר 3 חלמונים כף גרדת לימון כפית תמצית וניל איכותי 2כפות חלב 1 אבקת אפיה לקרם פיסטוק: 150 גרם שמנת מתוקה 3 כפות פיסטוק טחון 100 גרם שוקולד לבן כף מחית פיסטוק אמיתי אופן הכנה: במעבד מזון שמים חמאה קמח ואבקת אפיה וקורנפלור […]

עוגת שמרים פרווה מיוחדת לחג_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים

מרכיבים 1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 2 ביצים 2 כוסות מים מהברז 1/2 כוס סוכר 2 כפות דבש 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 200 גרם מזולה 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן מילוי 1 כוס אגוזים טחונים 100 גרם מזולה 1/4 כוס סוכר דמררה 1 כף דבש 1/4 כפית קינמון 10 יחידות פתי […]

בצק אמפנדס ,קליל וטעים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 כוסות קמח כוס שמן ( חד פעמי שתיה חמה) כוס מים חצי כפית מלח. לערבב הייטב מנוחה חצי שעה. לרדד לקרוץ עיגולים ( אפשר עם כוס) למלא, למרוח ביצה ושומשום תנור שחומם מראש ל-180 מעלות אפיה כחצי שעה , או עד הזהבה. מילוי- 1) גבינות- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת 100 גרם גבינת טוב […]

סלט סלק לשולחן החג😋_מתכון של ברכה זולינג, אצל ברכה במטבח- מאסטר מתכונים

👇 4 סלקים, לקלף את הסלק ולבשל במים רותחים כשעה או עד לריכוך. להוציא את הסלק מהמים ו, לחתוך לפרוסות דקות או לקוביות. אפשר גם סלק בוואקום. גם טעים רבע גבינת פטה ,חמש אחוז פטרוזיליה,כמות לפי טעמכם, כ3 כפות עלים קיצוצים.אפשר פטרוזיליה .וגם ביחד, אגוזים מלך קצוצים גס, או יותר לפי טעמכם. מיץ לימון 3 […]

בצק פריך עם שוקולד מילקה או בלונדי❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

חבילת בצק עלים מופשר לילה במקרר. להוציא מהמקרר , כ- 10 דקות לפני ההכנה. לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים להניח בכל אחד שוקולד מילקה / בלונדי או כל שוקולד שאוהבים. לחתוך מסביב לבצק רצועות ולסגור כל פעם רצועה. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה לקרר ולפזר אבקת סוכר […]

בצק פריך עם פרג❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 ביצים 1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה) 3 כפות מים 1/2 כוס שמן 1 סוכר וניל 3 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפיה מכינה בצק מכל החומרים קמח מוסיפה בסוף. מחלקת את הבצק – מרדדת 3/4 מהבצק בתבנית פאי 26 עם נייר אפיה. אופה כ- 20 דקות. מורחת ממרח פרג החלק […]

כיסוני שמרים אפויים עם קרם וניל ❤❤❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק: 5 כוסות קמח 1כף שמרים חצי כוס סוכר 2 ביצים 1כוס חלב 100 גרם חמאה רכה 1 כפית מלח. הכנה: לערבב שמרים וקמח. להוסיף הכל חוץ מהמלח. לערבל כ4 דקות להוסיף מלח. אם הבצק יבש להוסיף עוד מעט חלב. לערבל עוד 5 דקות. לשפוך על הבצק 2 כפות שמן לעגל לכדור לכסות בשקית. לשים […]

קרמשיט בטוסטר ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

קרמשניט …העוגה הכי קלה ומושלמת לפי סרטונה ביוטיוב של קרין גורן . 3 רצועות בצק עלים ברוחב הטוסטר ורצועה חתוכה מצופה בסוכר וחתוכה לאורך לפי החתיכות שתיבחרו . בעזרת נייר אפיה על הטוסטר עד לקריספיות של העלים . למילוי : 2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט וניל 2 כוסות חלב . לפזר אבקת סוכר מעל (תעזרו […]

מאפה משוגע-"פיצה עוף"_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מאפה משוגע שחובה להכין הוא טעים בטירףףף להרתיח בתוך סיר 8 חלקי עוף חלק שוקיים חלק ירכיים /כרעיים בכוס מים 2 כוסות שמן זית כן כן לא להיבהל מהכמות והזמן לשעתיים ואפילו שלוש העוף חייב להתפרק ולהיות רך רך להוסיף 3 בצלים לרצועות כפית מלח 6 עלי דפנה כפית פלפל שחורכפית גריל עוף חצי שעה […]

עוגת שוקולד פרווה וסה"כ מ- 2 ביצים_מתכון של גלית נחמן – מאסטר מתכונים

בס"ד צוּר מִשֶּׁלּוֹ אָכַלְנוּ בָּרְכוּ אֱמוּנַי שָׂבַעְנוּ וְהוֹתַרְנוּ כִּדְבַר יְיָ… שבועות בפתח אך אצלנו תמיד יש פינה שמורה לעוגת השוקולד הצבעונית והעסיסית🌹 (מדובר בעוגת שוקולד פרווה וסה"כ מ- 2 ביצים) והנה המתכון למי שיבקש 2 ביצים גדולות כוס סוכר כוס שמן כוס מיים פושרים כוס מיים רותחים 2 כוסות קמח תופח 1 כפית שטוחה אבקת […]

ספנאקופיתה ( מעין פשטידה ) _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בצק 400 גרם מרגרינה רכה מאד לא מומסת חצי כוס שמן כף מלח 3/4 ק'ג קמח לבן (אם אפשרות לעוד מעט קמח) כוס מים קרים(אם אפשרות לעוד חצי כוס) ללוש לבצק אחיד לא ללוש יותר מידי רק עד שמיתגבש בצק. להכניס לנילון ולמקרר למשך לילה או חצי יממה לפחות. מילוי קופסאת עלי תרד קצוצה קופסאת […]

עוואמה מפצפץ ❤️_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

1.5 כוסות קמח כף סולת כף סוכר כפית שטוחה שמרים יבשים קורט מלח מעט ווניל 1.5 כוסות מים פושרים או חלב פושר לערבב את הכל ביחד, לכסות להכניס למקרר לשעתיים. להוציא לערבב הייטב, להקציף עם מוט בלנדר. לכסות להחזיר למקרר לחצי שעה. לחמם שמן עמוק לכדרר עם 2 כפיות או בקבוק לחיץ או שקית זילוף […]

כדורי פירה במילוי בצל ופטריותה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים 5 תפו"א קלופים 2 בצלים קצוצים קופסה של פטריות שמפיניון מסונן וקצוץ 2 כפות אבקת פטריות חצי כפית פלפל שחור גרוס 1 כף דבש לציפוי קמח ביצה טרופה פירורי לחם מטובלים מבשלים את התפו"א עד להתרככות . מסננים ומרסקים מוסיםים מלח לפי הטעם ושמים בצד. מטגנים את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים את הפטריות דבש […]

מעדן מחציל 1😋_מתכון של ברכה זולינג, אצל ברכה במטבח- מאסטר מתכונים

הכנתי מחציל 1 שהיה לי במקרר,הוספתי רוטב וגבינה .יצא מעדן😋 טעים מאוד גם קר😋 חתכתי זרקתי למחבת,הוספתי רוטב וגבינה😊 👇 חציל אחד ,בצל,גמבה,שיניי שום,כל כמות שאתם אוהבים,חתכתי לפרוסות 5 שיניי שום,אפשר לכתוש, את החציל לשטוף ,וליבש,לחתוך לפרוסות,לא עבות, להמליח כל פרוסה משתיי הצדדים.להניח על מסננת ומתחת קערה.חצי שעה. ליבש את פרוסות החציל,בעזרת נייר מטבח. את […]

גביניות שבלול_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים 1 ק"ג קמח לבן, 2 כפות שמרים יבשים, 3/4 כוס סוכר כוס וחצי מים פושרים חצי כוס שמן, 4 ביצים. למילוי 3 גבינה 9% 1 גבינה טוב טעם 3/4 כוס סוכר חצי חבילה פודינג וניל 2 סוכר וניל 50 גרם צימוקים לסירופ סוכר 1 כוס סוכר 1 כוס מים חצי לימון אופן ההכנה קודם […]

סופלה גבינת ריקוטה עם בצל ירוק וזעתר אפוי בגביע בצק פילו טעם מטורף🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

במיוחד בשבילכם לחג השבועות 🙏🙏🙏❤️❤️❤️ 250 גרם גבינת ריקוטה 2 ביצים מקציפים מעט את הביצים 2 כפיות קורנפלור 2 כפיות קמח בצל ירוק קצוץ /שמיר /פטרוזיליה כפית זעתר איכותי מלח פלפל לפי הטעם בצק פילו חתוך לקוביות 20/20 30 גרם חמאה לתערובת הגבינה 70 גרם חמאה למרוח על הפילו אופן הכנה: תבנית מאפיינס עם שקעים.אפשר […]

דובשניות…עוגות דבש_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים

ממליצה מאוד על העוגיות האלה . מעלה שוב את המתכון והניחוח הזה של הדבש המממממ . 4 בצים כוס סוכר 5 כפות דבש 3/4 כוס שמן 2 כפיות נס קפה 3 כוסות אגוזים טחונים רבע כפית ציפורן טחון אפילו פחות 4 כוסות קמח עם שקית וחצי א. אפיה אופן ההכנה להכין הכל כמו עוגה בחושה […]

עקיצת הדבורה – עוגת שמרים עשירה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

350 גר' (2.5 כוסות) קמח לבן (אם בא לכם להשקיע תכינו עם קמח לחלה) כף שמרים יבשים 75 גר' חמאה רכה [נטורינה/מחמאה/שמן קוקוס בגירסת פרווה] 50 גר' (2 כפות וחצי) דבש 2 ביצים 1/2 – 1/4 כוס חלב (להתחיל מרבע כוס ראו הסבר במתכון) [מים בגירסת פרווה] חצי כפית מלח ציפוי שקדים 65 גר' (1/3 […]

גוזלומה כמו בטורקיה 🙏💖_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

2 כוסות קמח. גביע וחצי יוגורט. כפית מלח. רבע כפית שמרים .מערבבים את כל החומרים עד שנוצר כדור בצק אם הבצק דביק צריך להוסיף מעט קמח. מנוחה חצי שעה . ליצור 6 כדורים לרדד בגודל של פיתה ולהניח למלא בגבינה בולגרית תרד טרי לרדד עוד כדור ולכסות להדק את הצדדים ולטגן עם מעט שמן זית […]

פאי פילו במילוי גבינת ריקוטה ושקדים וסירופ תפוזים … טעים בטרוף 🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

קינוח לחג השבועות 🔥🔥🔥 חבילה של בצק פילו 500 גרם גבינת ריקוטה 3 כפות סוכר 2.5 כפות סולת 70 גרם קמח שקדים (שקדים טחונים) כפית תמצית ויניל איכות כפית תמצית שקדים גרדת תפוז מתפוז אחד 2 ביצים 70 גרם חמאה מומסת למריחה על הדפי פילו שקדים פרוסים קלויים לקישוט לסירופ: 2 כוסות סוכר כוס מים […]

מאפה פילאס ממולא בגבינות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מתאים לשבועות. 1 בצק פילאס( מופשר ליחה במקרר). 100 גרם גבינה צהובה 100 גרם גבינה בולגרית 100 גרם גבינה לבנה 100 גרם גבינת טוב טעם/ ריקוטה 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 ביצה 2 כפות קרנפלור. אופן ההכנה – 1 ) מערבבים בקערה את הגבינות מוסיפים ביצה וקורנפלור, ממשיכים לערבב הייטב. 2) מוציאים […]

בצק פילו עם מילוי מתוק_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

אפשר להכין מראש ולחמם❤️ חבילת עלי פילו מופשרים לילה במקרר. 500 גרם ריקוטה 1/2כוס אבקת סוכר 1שקית פודינג וניל כפית תמצית וניל ספריי שמן אבקת סוכר לפיזור. אופן ההכנה- 1) בקערה נערבב את הגבינה עם אבקת סוכר, פודינג וניל, ותמצית הוניל. נערבב הייטב. 2)נוציא את עלי הפילו מהמקרר. בכל פעם ניקח 2 עלים, ( השאר […]