Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו בקר טחון גס
במג'ימיקס לטחון טחינה גסה בפולסים:
2 בצלים גדולים
צרור פטרוזיליה
מעט כוסברה
3 גבעולי סלרי
4-5 עליי נענע
להוסיף לבשר ולתבל:
כף שטוחה מלח
כפית פלפל לבן
חצי כף כורכום
כף מיץ לימון
גרידת לימון

ללוש את הבשר הייטב לכסות להכניס למקרר.
לשטוף ראשיים ארטישוק, להשרות במים עם חצי כוס מיץ לימון רק עד לכיסוי לפחות רבע שעה.
להכין סיר סוטאז' נמוך
לסדר פיטריות או זיתים או תפוחי אדמה בתחתית.
להרתיח חצי ליטר מים לערבב עם רבע כוס שמן, כפית מלח, כף מיץ לימון, צרור פטרוזיליה קצוצה, כפית כורכום כפית פלפל לבן.
למלא את הארטישוק בבשר ולהניח על התפוחים אדמה
ליצוק מעל את המים עם התבלינים
ולבשל על אש נמוכה לפחות 40-35 דקות.

מתכוןמתכון