Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
11/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כף אבקת נס קפה
להקציף את החלבונים להוסיף את הסוכר עד לקבלת קצף תפוח להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן, להוסיף קמח ואבקת אפיה.
לחלק את העיסה ל 2 לחלק אחד להוסיף אבקת נס קפה ולערבב בתנועות קיפול עד לאיחוד.
להעביר לתבניות קפיץ 24 משומנות ולאפות בחום של 170 כ 35 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. לקרר ולחתוך כל עוגה ל 2.

קרם שוקולד מריר:
500 גר' שמנת להקצפה
150 גר' שוקולד מריר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
להמיס שוקולד עם 1/4 כוס שמנת , להקציף את שארית השמנת עם אינסטנט לקצפת רכה להוסיף את תערובת השוקולד וחהקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

קרם שוקולד חלב:
500 גר' שמנת להקצפה
150 גר' שוקולד חלב
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
להמיס 1/4 כוס שמנת ושוקולד, להקציף שמנת ואינסטנט להוסיף את תערובת השוקולד להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

קרם גבינה:
500 גר' שמנת להקצפה
250 גר' גבינת שמנת נפוליאון
1/2 כוס סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
להקציף הכל יחד עד לקבלת קצפת יציבה.

הרטבת העוגה:
כפית גדושה נס קפה
1 שקית סוכר וניל
כוס מים רותחים

הרכבה:
לשים על צלחת הגשה
עוגת מוקה, להרטיב עם נס קפה למרוח שכבת קרם שוקולד מריר
מעל לשים שכבת עוגת וניל, להרטיב למרוח קרם שוקולד חלב, עוגת מוקה להרטיב ואני בחרתי על השכבה הזו למרוח משני סוגי הקרם לשים מעל עוגת וניל להרטיב עם נסקפה ולמרוח מעל ומסביב לעוגה קרם גבינה ולקשט.

מתכוןמתכון

עוגת שכבות עם קרם שוקולד מריר שוקולד חלב וקרם גבינה_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים