Share with:


פרווה

אופן הכנה

250 גרם קוקוס
150 גרם שוקולד לבן של כרמית (פרווה)
100 מל שמנת (פרווה)
20 אגוזי לוז קלויים עם הקליפה.
ועוד 200 גרם קוקוס לקישוט.
לחמם את השמנת לא להגיע לדרגת רתיחה
ליצוק אל השוקולד, להוסיף קוקוס , לערבב להכמיס למקרר ל 10 דק
לבדוק שהמסה מוצקה דיה על מנת ליצור כדורים.
להשביח טעמים.
להכניס אגוז בונדוק באמצע או דובדבן אמרנה או כדור קטן שוקולד
ולגלג בקוקוס
להכניס לקירור 24 שעות להתייצבות