בלינצ׳ס ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לערבב טוב טוב וללא גושים 3 כוסות קמח 2 ורבע כוסות חלב 3 ביצים תעבירו במסננת על מנת שלא יווצרו גושים תפרישו כוס שימו כפית קקאו תערבבו טוב טוב במחבת טפלון מרוחה בחמאה תזלפו לקישוט מהחום חכו חצי דקה שיתייבש ותשפכו בעזרת מצקת ותטלטלו את המחבת על לגודל המחבת חכו דקה … זה יתרומם לבד […]

פשיטדת קישואים וכדורי גבינה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לטחון בסלייסר או לגרד על פומפיה : 6 קישואים 2 בצל להוסיף 1כוס קמח 1 אבקת אפיה חצי כפית מלח 3 ביצים וכוס גבינה צהובה מגורדת (לא חובה) לערבב הכל יחד ולתנור לשמן תבנית ולפזר מעט פנקו . לכדורים ולא חובה: מעט תרד בולגרית צפתית וגבינת שמנת . לעשות כדורים ולהטמיע לתוך הבלילה. לפזר מעל […]

פסטה מוקרמת ❤️בצל , כרישה ופטריות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בבקשה את הפסטה הזאת אל תפספסו . להרתיח חבילת פסטה צינורות … או כל צורה שאתם רוצים לפי הוראות יצרן ולסנן. במעבד מזון או מכשיר חשמלי קוצץ לקצוץ 3 בצלים גדולים 3 כרישה לקצוץ ולהוסיף לבצל … 1 חבילה פטריות טריות חתוכים לפלחים , להוסיף לקראת הסוף לבשל עד לרכות . ולהוסיף : מלח, פלפל […]

גביניות שמרים 💗_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  לבצק שמרים- קילו קמח מנופה כפית מלח 3/4 כוס סוכר (שתיה חמה) 200 גרם חמאה רכה 1 סוכר וניל 3 ביצים L 2 כפות שמרים כוס וחצי מים פושרים(בערך). מילוי גבינה- 500 גרם גבינת טוב טעם 500 גרם גבינת ריקוטה ביצה אחת רבע כוס סוכר כפית תמצית וניל 4כפות קונפלור. סירופ- כוס סוכר כוס […]

בוריקיטס מבצק חמאה ❤ הכי טעים שאכלתם ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק : 4 כוסות קמח (רגיל ) 200 גרם חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות 1 גביע שמנת חמוצה 2 כפיות אבקת אפיה 3/4 כפית מלח לעבד לבצק – אם חסר מעט קמח אפשר להוסיף בכפות עד לבצק נעים .לפתוח חצי מהבצק על השייש לקרוץ עם קורצן עיגולים ולמלא בגבינות או חציל על האש וגבינות ולסגור […]

עוגת קרם ברולה עם שערות קדאיף ופיסטוק … טעם נדיר 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לקרם בורלה: *1 ליטר שמנת מתוקה 38% * 200 גרם סוכר * 6 חלמונים * כפית מחית וניל איכותי. לתחתית שערות קדאיף: * 120 גרם שערות קדעיף * 100 גרם חמאה מומסת * 2 כפות אבקת סוכר * 100 גרם פיסטוק טחון דק * תותים לקישוט או כל דבר שתבחרו. אופן הכנה: נתחיל בסיר נשים […]

פאי במילוי קרם שוקולד מבושל ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק 2 כוסות קמח ועוד 3-4 כפות 1 ביצה 1 שקית אפיה 1/4 כוס שמן 50 גר׳ חמאה חתוכה בטמפ׳ החדר 1/2 כוס סוכר 1 סוכר וניל לעבד לבצק לחלק ל2 כדורים לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. לקרם : בסוף סיר לבשל 3 כוסות חלב 1 ביצה 4 כפות קורנפלור לערבב ולהניח על […]

עוגת סולת וקוקוס_מתכון של דייויד ביטון – מאסטר מתכונים

תבנית עגולה 26 או מלבנית 20/30 חומרים : כוס סולת כוס קוקוס כוס קמח כוס סוכר 4 ביצים אבקת אפיה כוס שמן כוס מיץ תפוזים הכנה מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף נוקשה 4 החלמונים והנוזלים , את היבשים מוסיפים לנוזלים מערבבים היטב לעיסה חלקה , ומוסיפים את הקצף בתנועות קיפול . להכניס לתנור שחומם מראש […]

בקלאווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

בצק פילו ממולא עם שקדים ואגוזים… מפשירים את הבצק לילה במקרר לוקחים 2 דפים בכל פעם מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן כוס שקדים טחונים גס כוס אגוזים טחונים גס 1/2 כוס סוכר כפית קינמון מערבבים ביחד מניחים על הדפי פילו מגלגלים ומהדקים היטב סוגרים את הפינות היטב הכנתי בתבנית עגולה , כמו שבלול לסמן […]

ריבת פטל ביתית_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

300 גרם פטל טרי/ או קפוא (אני הכנתי עם פטל טרי) 300 גרם סוכר חצי לימון סחוט 1 מקל קינמון אופן ההכנה- 1) בסיר רחב להניח את הפטל והסוכר לסחוט לימון , ולבשל על אש נמוכה. 2) לנקות אם יש קצף. 3) לבשל עד שהריבה מסמיכה ( אפשר לבדוק על ידי טיפטוף בצלחת ) 4) […]

עוגת טורט גבינה אפויה עם קרם פיסטוק נדיר _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון: 7 ביצים 750 גבינה לבנה 5% 1 שמנת חמוצה כוס וחצי סוכר 3 כפות קמח 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 סוכר וניל גרדת לימון מלימון וחצי חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל בשביל העוגה .ולרפד את התחתית בנייר ולשמן את הדפנות עם מחמאה חשוב!!! עם נייר […]

קרמשניט מגולגל ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לחתוך בצק עלים לרצועות לפזר מעט סוכר ולאפות (ועוד 3 רצועות לקישוט) 180 מעלות עד להשחמה . לסדר אותם מעל ניר אפיה צמודים להקציף 2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט פודינג וניל 2 כוסות חלב למרוח מעל הרצועות ובעזרת נייר האפיה לגלגל עד הסוף . להקפיא לשעה להוציא , לפורר את ה 3 רצועות ולקשט

לביבות מנגולד_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

6 תפו"א מבושלים עם הקליפה. 2 חבילות עלי מנגולד 2 בצלים קלופים 3 ביצים כוס קמח אופן הכנה: נקלף את תפו"א. נשטוף טוב את עלי המנגולד ונקצוץ אותם גס. נחתוך את הבצלים גס. נשים במעבד מזון את הבצל ועלי המנגולד. בפולסים נפעיל את המעבד עד קבלת משחה. נגרד בפומפייה את תפו"א נעביר לקערה נוסיף את […]

מאספן נדיר בטעם 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לתחתית: חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 ביצה 3 כוסות קמח למלית: 3 ביצים 3 כוסות שקדים מולבנים 1 כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד 1 סוכר וניל אופן הכנה: מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה. למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב. טורפים את […]

בלינצ'ס במילוי גבינה ודובדבני אמרנה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

500 גרם קמח 4 ביצים כפית תמצית וניל 2 כוסות חלב בערך תלוי בספיגה של הקמח למלית: 100 גרם דובדבני אמרנה ללא חרצנים חתוכים לחצי 250 גרם גבינת שמנת 200 גרם ריקוטה 3 כפות אבקת סוכר כפית תמצית וניל אופן הכנה של הבצק: לערבב את כל החומרים יחד לסנן למלית לערבב את כל החומרים יחד […]

עוגיות חמאה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

200 גרם חמאה רכה 100 גרם אבקת סוכר 5 כפות פודינג וניל 2 ביצים L 4 כוסות קמח. אופן ההכנה 1) לערבב הכל ביחד את הקמח בסוף, בהדרגה להוסיף. בצק רך ואחיד. 2) מניחים נייר אפיה מקומח הייטב. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. 3) מקמחים ומרדים לעובי של 1 ס"מ מקמחים שוב מלמעלה. 4) קורצים […]

בקלוואה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

פשוט וקל לבשל בתוך סיר 2 וחצי כוסות סוכר 2 כוסות מים 3 כפות לימון סחוט וטרי. לטחון 1/2 קילו פיצוחים מעורבבים לגס פיסטוק,שקדים , אגוזי מלך, קשיו או כל מה שאתם אוהבים… לשמן 2 דפי עלי פילו יחד למלא פיצוחים לכל אורך הדף ולגלגל כך עד שיגמרו הדפים … 180 מעלות עד להשחמה יפה […]

קנולי עם קרם מסקרפונה ופיסטוק_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק: 300 גרם קמח חצי כפית אבקת אפייה 2 כפות אבקת סוכר כף גדושה חמאה כף חומץ כפית תמצית וניל חצי כוס יין אדום קורט מלח לקרם מסקרפונה: קופסה שמנת מתוקה קופסה גבינת מסקרפונה חבילה אינסטנט פודינג וניל. לציפוי: 200 גרם סוכר וכף קינמון אופן הכנה: בקערה שמים קמח אבקת אפייה סוכר מערבבים. מוסיפים חומץ […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת פרוסת לחם ממולאת אגוזים … מעדן__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לרדד פרוסת לחם ללא הקשה (יש לקנות מוכן)לרדד ולמלא בפיצוחים מעורבבים להדביק בחלבון לסגור היטב ולטגן בשמן לא עמוק. לסירופ: כוס סוכר 1/2 כוס מים וכפית לימון לבשל כ15 דקות . לזלף סירופ לאחר הטיגון . המתכון מכיל 2 סרטונים קשורים

טארט תות_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

טארט בשיא הפשטות. 🍓הכנה מראש וקירור ריבת תות שדה ביתית. 1 קג תות שדה שלם נקי ושטוף. 1+1/2 כוס סוכר. מיץ מחצי לימון. להביא לרתיחה עד צמצום הנוזלים וקירמול קל, לקרר. הכנת בצק פריך לערבב בעזרת מטרפה או מעבד מזון 150 גר אבקת סוכר 100 גר חמאה להוסיף בהדרגה 2 חלמונים 1 כף תמצית ווניל […]

עוגת גבינה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

2 קערות : קערה מספר 1 – 7 חלמונים 1/2 כוס סוכר להקציף מעט ולהוסף 4 כפות קורנפלור 4 כפות אינסטנט וניל 750 גרם גבינה לבנה 1 גביע שמנת חמוצה אפשרי גרידת לימון ענין של טעם. קערה מספר 2: להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקצף לבן גבוהה אבל לא חזק מדי. לערבב את החלבונים […]

עוגיות מרוקאיות פרווה מקמח שקדים וקמח רגיל_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

כוס שמן ( חד פעמי שתיה חמה – 200 מ"ל) כוס סוכר כוס מים 3 א. אפיה 3 סוכר וניל קורט מלח 3 כפות שומשום 2 כוסות קמח שקדים קמח כמה שנכנס.( בערך קילו) להתחיל ב- 5 כוסות קמח ולהוסיף בהדרגה אם צריך עוד להוסיף מעט. בצק רך ונעים. להניח על משטח מקומח לרדד לעלה […]

יוגורט ופירות יער עם קרמבל שוקולד_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*לקארמבל שוקולד* 2 כוסות קמח 1 שקי ת אבקת אפייה. 3/4 כוס אבקת קקאו 100 גר שוקולד מריר מרוסק גס. 3/4 כוס סוכר 4 חלמונים 3/4 כוס שמן *הכנה* לקערה,יש להכניס את כל החומרים לפי הסדר שכתוב,בעזרת הידיים לערבב לתערובת פירורית. לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה,לדחוס ולהדק 3/4 מהתערובת לתבנית. את היתרה להניח בצד, *מילוי […]

רוגעלך תלושותי, אחד המאפים הטעימים, הפשוטים והעשירים בטעמים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

  אופן ההכנה: נתחיל בבצק. בקערת המיקסר עם וו לישה נכניס את חומרי הבצק. 1 קג קמח מנופה 4 כפות אבקת אינסטנט ווניל 2 כפות שמרים יבשים 4 כפות גדושות סוכר לערבב בעזרת כף את כל החומרים היבשים, ליצור גומה ולצקת לתוכה, 2+1/2 כוסות מים/חלב פושרים.(חד"פ קר). 3/4 כוס שמן 2 ביצים שלמות 100 גר […]

טחינה אביבית חגיגית וצבעונית_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

חומרים ואופן הכנה. 2 כוסות טחינה גולמית 1 כוס מיץ סלק אדום בתוספת חצי ראש סלק, טחון במוט בלנדר מיץ לימון סחוט (1 לימון גדול) מלח לפי הטעם. לערבב היטב את כל החומרים עד פיזור והסמכה אחידה של כל החומרים למידה הרצויה. הצעת הגשה: שמן זית לעיטור ניתן להוסיף עלי פטרוזילה קצוצים "עלי" ראש סלק […]

סלט ירקות בתיבול אסייאתי_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

חומרים ואופן הכנה: רבע כרוב לבן בינוני פרוס דק. רבע כרוב סגול בינוני פרוס דק. "קליפות" מ-4 גזרים קלופים. 2 פלפלים אדומים פרוסים דק. 4-5 גבעולי כרפס קצוצים. חצי כוס גרגירי סומסום. 4 שיני שום כתוש. תיבול: לערבב/לשקשק בקופסה סגורה 1 כף שמן סומסום 2 כפות רוטב סויה 2 כפות דבש 4 כפות שמן זית […]

סלט רענן וחגיגי בסדרת הסלטים שלנו בטעם אסייאתי_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מצרכים ואופן הכנה: חצי שקית לקט עלי בייבי, 3 כוסות קוביות ירקות אנטיפסטי צלויים בתנור בתיבול שמן זית ומלח גס (בטטה, חציל, פלפל אדום) 150 גר' בוטנים קלויים קצוצים. 1 בצל שאלוט קצוץ דק. 6 פטריות שמפניון טריות ופרוסות. לשטוף ולייבש את לקט עלי הבייבי ולסדר כמצע בקערה. לפזר מעליהם את הירקות הצלויים. מעליהם להוסיף […]

קינוח פרווה❤️רולדה כדורי שוקולד מקוואקר_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

1 כוס ביסקויטים 1 כוס קוואקר 1 כוס קוקוס 1 כוס פיצוחים לא קלויים קצוצים 80 גרם מחמאה 150 גרם שוקולד מריר להמיס במיקרו יחד 1 כפית שוקולית 1/2 כוס מיץ תפוזים וכף ליקר לפי טעמכם לערבב הכל יחד לעיסה ולהכניס למקרר עד למילוי למילוי : 1/2 כוס סוכר 30 גרם מחמאה 1.3/4 כוסות קוקוס […]

קינוח פרווה❤️ריבועי שיבולת שועל❤️בריא וטעים❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבשל על הגז 1קרם קוקוס 100 גרם שוקולד מריר2 כוסות שיבולת שועל 5 כפות דבש להסיר מהאש ולהוסיף 1 כוס פיצוחים שבורים גס לערבב ולהדק לתבנית עם ניר אפיה להכניס למקרר לציפוי 100 גרם שוקולד מריר 2 כפות שמן להמיס במיקרו בפולסים קצרים לערבב היטב ולשפוך מעל התחתית. להכניס למקפיא לשעתיים התיצבות לשמור במקרר כריבועים.

חומוס ביתי_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

3 כוסות חומוס מושרה מיום האתמול להרתיח עם 1 שקית אפיה מעט מלח כשעתיים עד לרכות החומוס . לטחון בבלנדר חומוס מסונן לא לזרוק את המים , 4 קוביות קרח ..להוסיף רבע כוס שמן זית ו3/4 כוס טחינה (השתמשתי בטחינה שומשום מלא לכן יצא חום ) , לימון ומלח לטעמכם האישי אם חסר נוזל להוסיף […]