Share with:


פרווה

אופן הכנה

בס"ד
"סוכר יה סוכר בסבוסה "
עוגה שהיא שלמות במלוא מובן המילה…
מתאימה להמתיק את אחה"צ לצד כוס תה עם נענע…😘

מצרכים
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס קמח
1 וחצי כוסות סולת
2 כפות בוטנים קצוצים
2 שקיות אבקת אפייה
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים טרי
1 כוס שמן
4 ביצים
לסירופ
1 וחצי כוס סוכר
2 כוסות מים
2 כפיות מי ורדים

אופן ההכנה:
ראשית מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים סוכר, קוקוס,קמח וסולת.
מוסיפים את הבוטנים ואבקת האפייה ומערבבים שוב
מוסיפים בהדרגה את מיץ התפוזים,
השמן והביצים ומערבלים לתערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית ומשומנת
ואופים כ-45 דקות.
בזמן שהעוגה נאפת בתנור, ניגש להכנת הסירופ:
בסיר קטן על להבה בינונית מערבבים
סוכר, מים ומי ורדים, לכ-20 דקות עד שהסוכר נמס לחלוטין.
שופכים את הסירופ על העוגה בעודה חמה,
מצננים וחותכים למלבנים

מתכוןמתכון

עוגת סולת -בסבוסה_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים