Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גר' חמאה קרה
1 ביצה
2/3 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3/4 2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה

מלית תפוחים:
7 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביית או רבעים
1 כוס סוכר
1/כפית קינמון
2 כפות קורנפלור

בצק:
לערבל במקסר חמאה סוכר ביצה ותמצית וניל.
להוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבל עד קבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.
לחתוך 1/3 מכמות הבצק ולשים בצד. לרדד את הבצק ולשים על תבנית פאי משומנת ולהדק.

מלית תפוחים:
לשים את כל חומרי המלית בסיר ולבשל עד לריכוך לקחת חצי כוס מהנוזלים של התפוחים מהסיר לקרר לשים את הקורנפלור לערבב היטב ולצקת לסיר להמשיך לערבב עד שמסמיך, לקרר ולצקת על הבצק
ובשארית הבצק ששמנו בצד לרדד לחתוך לרצועות ולסדר מעל התפוחים.
לאפות בחום של 170 עד שמזהיב.

פאי תפוחים 🍎🍎 ללא גלוטן עם קמח תמי _מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים