Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

1 מחמאה רכה
3 ביצים שלמות
3 כוסות קמח תופח
או קמח רגיל
עם 1 אבקת אפיה
ללא גלוטן מי שרוצה
לשים
3 כוסות
קמח תמי כתום
חצי כוס סוכר חום
1 סוכר וניל
ללוש במיקסר
לרדד
לתבנית פאי
חצי
מילוי
לקלף תפוחים
לבשל על הגז לשים את התפוחים
טיפה קינמון
(למי שאוהב לא חייב)
חופן שקדים
פיסטוק
לבשל עד לצימצום נוזלים
לשים על הבצק
את המלית ומעל
שוקולד ציפס
(לא חייב)
ולרדד את החצי השני
ומי שרוצה תגרד בפומפייה הגסה את הבצק
מעל התפוחים גם טעים
לתנור שחומם 180

פאי תפוחים פרווה וללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים