Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

יצא 🔥
מקמח תמי
המתכון לכל פאי תפוחים מה שאתם רוצים אוזן המן מעמול מתכון מושלם של בצק פריך

1 אפייה
3 כוסות קמח תמי / או רגיל מה אתן רוצות
3 ביצים
1 סוכר וניל
1 מחמאה
ללוש טוב טוב במיקסר
לקחת כדור קטן
לרדד לסדר בכוסות
את הפיצוחים קלתי לפני
פסטוק קשיו שקד אגוזים עגולים
( בולדוק מקוה שאמרתי נכון )
אגוזי מלך חמניות קצת מכל דבר
ועל הגז 1 קצפת צמחית
כוס סוכר חום
1 סוכר וניל
100 מחמאה להמיס
עד להסמכה
לקחת פיצוחים שקלינו
לערבב
לא את הכל חבל על הפיצוחים
לפי מראית עין שיכנס בכוסות תחלקו לשניים את הבלילה
ולשפוך את הפיצוחים לבלילה לרסס את הכוסות
לפני ששמים בצק
לאחר ששמנו בצק
לעשות חורים עם מזלג שהבצק לא יתפח מידי
ועם כף למזוג בכוסות
170 מעלות עד שהבצק משחים
להוציא להתקרר לחלוטין אחרת יתפרקו
אחרי שזה מיתקרר טוב
להרים בעדינות את העוגיה
זה משתחרר מהכוסות חופשי

פאי פיצוחים אישי ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים