Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק
2 כוסות קמח ועוד 3-4 כפות
1 ביצה
1 שקית אפיה
1/4 כוס שמן
50 גר׳ חמאה חתוכה בטמפ׳ החדר
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
לעבד לבצק לחלק ל2 כדורים לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.

לקרם :
בסוף סיר לבשל 3 כוסות חלב
1 ביצה
4 כפות קורנפלור לערבב ולהניח על הגז
לפני הרתיחה להוסיף 1 שמנת מתוקה להסיר מהאש ולהוסיף
100 גרם שוקולד מריר.
לערבב היטב ולהניח בצד.

בתבנית פאי נשלפת :
להדק את החצי כדור לתבנית כשבמסגרת ליצור גובה אחיד וגבוהה לשפוך את הקרם
ובחצי הכדור השני לגרד על פומפיה גסה עד כדי שמכסים את השוקולד. לפזר מעט שוקולד צ׳פס .
תנור שחומם מראש על 180
לחצי שעה אולי טיפה יותר .

מתכוןמתכון

פאי במילוי קרם שוקולד מבושל ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים