Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
לשני תבניות אינגליש קייק
4 ביצים מופרדות
250 גרם חמאה רכה מאוד
250 גרם קמח
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
100 גרם פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת מרקם נוזלי אך לא יציב.
בקערה נפרדת .
מקציפים את החמאה עם החלמונים סוכר וניל ואבקת אפייה עד לאיחוד ומוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבל מרק קרמי ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הקצף החלבונים וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה .
ללא מיקסר מוסיפים את הפצפוצי שוקולד ומקפלים.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 40 דקות ללא טורבו .
לאפייה רגילה זה אומר אפייה של פעם .
מחלצים ונהנים.

טורט חמאה עם פצפוצי שוקולד_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים