Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 כוס אבקת קקאו
ו כוס חלב
7 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
לציפוי:
שמנת מתוקה
1 איסטנט וניל
1 כוס חלב

לקישוט:
1 שוקולד מריר
1/2 מיכל שמנת מתוקה

הכנה
מניחים בכלי חסין אש (למיקרוגל) או בקלחת בינונית את השוקולד החמאה, כוס סוכר, אבקת הקקאו והחלב להכניס למיקרוגל עד להמסה חלקה של השוקולד.

מקציפים את החלבונים במערבל חשמלי במהירות גבוהה. מוסיפים בהדרגה את חצי כוס הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.

מוסיפים את החלמונים, הקמח ואבקת האפייה לשוקולד המומס, מערבבים היטב ומקפלים אל הקצף עד שייבלע כולו.

מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת היטב ומשטחים. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צ' כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי ויבש. מוציאים את העוגה ומצננים.
(תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ)

הציפוי
להמיס במיקרוגל את החלב עם השוקולד
לחתוך את העוגה לשלושה חלקים למרוח את ציפוי השוקולד לשני החלקים שחתכנו,
להקציף שמנת עם חלב ואיסטנט וניל לקצף יציב,
למרוח מעל השוקולד את הקצפת המוקצפת ולקשט…
הדף שלי-https://www.facebook.com/anet.jewellry?
הקבוצה שלי-
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts

עוגת שוקולד
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים