Share with:


חלבי

אופן הכנה

לפתוח את היום עם קערת אסאי
הכי קל, טעים, מרענן ואצלי גם עוזר להעביר את תופעות האלרגיה של העונה המטורללת הזאת

הפעם הכנתי אותו פרוביוטי כי גם הבטן שלי עושה בעיות בנוסף לגרון המגרד, הנזלת והעיניים שרוצות לצאת מהמקום

לבלנדר (עדיף עם מוט דחיפה כי המסה סמיכה):
100 גרם מחית אסאי קפואה
בננה גדולה קפואה פרוסה לטבעות
מיכל יוגורט פרוביוטי בטעם טבעי חמצמץ (125 גרם)
4-5 כפות מים/חלב צמחי
לעבד עד מרקם חלק לחלוטין וגלידתי

להעביר לקערה יחד עם כל הטופינגס שבא לכם
התחשק לי רק פירות אז יש פה:
מנגו
אגס
אוכמניות
דומדמניות
כפית של חמאת שקדים מעל הכל

אפשר ורצוי להוסיף גם:
גרנולה
שוקו ניבס
עוגיות מפוררות
כוסמת או קינואה תפוחה
פירות אחרים ונוספים
וכל מה שבא לכם בעצם

בחרתי לא להמתיק את האסאי אבל אפשר להוסיף 2 כפות ממתיק נוזלי לבחירה בשלב העיבוד בבלנדר אם מעדיפים

קערת אסאי_מתכון של גלי אלון  – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים