Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לקלות על מחבת 3 כוסות שומשום ולנער את המחבת מדי פעם .
להוסיף 1/2 כוס סילאן .לערבב היטב מעל הגז למעט התיבשות .עם חסר סילאן להוסיף בכפות.
לסדר בתבנית סיליקון שקעים תחתית בגובה של 1 ס" מ..או בגובה שאתם תבחרו ..ולהכניס למקרר לחצי שעה.
לציפוי ולא חובה : 150 גרם שוקולד מריר או חלב וכפית שמן להמיס במיקרו ולערבב היטב .לצפות את חלקו התחתון של השומשום ולהכניס למקרר לחצי שעה.לקשט במעט שוקולד לבן
50 גרם שוקולד לבן וחצי כפית שמן במיקרו

חטיפי שומשום רכים טעימים עם 2 מרכיבים 🤦_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים