Share with:


פרווה

אופן הכנה

פטיפורי שוקולד .. מתכון של דבי ממן האלופה… 4 מצרכים ו5 דק עבודה (במקום אגוזי מלך במתכון המקורי, שמתי שברי עוגיות יין וחצאי שקדים קלויים וחתכתי לקוביות קטנות יחסית)

להמיס בסיר יחד 200 גרם שוקולד מריר. כוס וחצי טחינה גולמית. 2 כפות סילאן עד שהכול נמס וללא גושים. להוסיף שברי עוגיות יין (דפקתי בתוך שקית בעזרת מערוך). אפשר חצאי שקדים קלויים. אגוזי מלך…. לשטח על תבנית (אני השתמשתי במידה אחת פחות מהבינונית האולטימטיבית) ל'דפוק' מעט. להקפיא ל3 שעות. להוציא ובעזרת סכין חדה טבולה במים חמים, לחתוך לקוביות. להניח בעטרות נייר. להחזיר למקפיא ולהוציא כקינוח בתום הארוחה. מאד טעים. בהצלחה וחג שמח🌷🌷🌷

פטיפורי שוקולד_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים