Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבשל על הגז
1קרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר2 כוסות שיבולת שועל
5 כפות דבש
להסיר מהאש ולהוסיף
1 כוס פיצוחים שבורים גס
לערבב ולהדק לתבנית עם ניר אפיה
להכניס למקרר
לציפוי 100 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן להמיס במיקרו בפולסים קצרים
לערבב היטב ולשפוך מעל התחתית.
להכניס למקפיא לשעתיים התיצבות
לשמור במקרר כריבועים.

קינוח פרווה❤️ריבועי שיבולת שועל❤️בריא וטעים❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים