Share with:


חלבי

אופן הכנה

המרכיבים ל-25 יחידות:

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 ועוד 1/4 כוסות (125 גרם) קוקוס טחון
1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
50 מ”ל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
150 גרם שוקולד מריר (אני השתמשתי בשוקולד חלבי)
1 כף שמן

ההכנה:
1. שמים בקערת מערבל עם וו הגיטרה את:
החמאה, הקוקוס, אבקת הסוכר, השמנת מתוקה ותמצית הוניל ומערבלים לעיסה אחידה.
מאחסנים במקרר שעה וחצי לפחות (ועד לילה), לייצוב.
2. מחלקים את העיסה לכ-25 כדורים קטנים ומעצבים אותם בצורת אצבעות מוארכות.

מאחסנים שוב במקרר, במשך לפחות שעה וחצי, לייצוב.

3. ממיסים את השוקולד במיקרוגל. מוסיפים את השמן ומערבבים.

4. טובלים בזריזות את האצבעות בשוקולד המומס,

5. אם רוצים – מפזרים מעט קוקוס לקישוט, מניחים על נייר אפייה לייבוש (אני הנחתי מעל רשת על צלחת).

אצבעות קוקוס בנוסח באונטי
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים