Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קג" קמח מנופה
1 וחצי כף משרים יבשים
קורט מלח,כף סוכר
1 סוכר וניל
2 כוסות ועוד כף מים קרים (לפעמים נדרש קצת יותר מים)
קליפת תפוז (לא חובה אבל רצוי) מגורדת

לסירופ;
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי כוס דבש
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:
מנפים את הקמח להכרה ומוסיפים את הדברים והסוכר ומערבבים
מוסיפים את המים ;קליפת בתפוז הסוכר וניל
לשים כ-3 דקות עם וו לידה במהירות איטית
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-3 דקות
הבצל צריך להיות נוזלי,
מניחים להצלחה כשעה
בזמן שהבצק תופח מכינים את הסירופ
מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות,

מחממים סיר עם שמן עמוק ומעבירים את הבצק לשר סילוף או בקבוק לחיץ
כשהשמן אותי מסלפים לתוכו את הבצק בתנועה סיבובית לקבלת צורה עד להזהבה

טובלים בסירופ

זינגולה_מתכון של לאה נטף
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים