Share with:


חלבי

אופן הכנה

קינוח חדש מטורף 🔥🔥🔥
פוף במילוי קרם וניל ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ❤️❤️❤️❤️
הכי חשוב להשתמש במשקל!!
זה מתכון בכמות קטנה אפשר להכפיל.

לבצק:
1 ביצה L
2 גרם סוכר
2 גרם שמרים יבשים
90 גרם קמח
לקרם וניל:
1 שמנת מתוקה
2כפות אינסטנט פודינג וניל
1כף אבקת סוכר

אופן הכנה:
בקערה מערבבים ביצה שמרים וסוכר. 2 דקות.
מוסיפים את הקמח מעבדים עד קבלת בצק אחיד.
מכסים בניילון מתפיחים עד הכפלה.
מקמחים משטח מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ קורצים עם כל קורצן שאתם רוצים. מכסים עם ניילון ל10 דקות.
מחממים שמן בגובה של 4 ס"מ
חום בינוני. מטגנים עד הזהבה. לשים לב שהם מתנפחים יפה.
אופן הכנה לקרם:
מקציפים שמנת עם הפודינג והסוכר. עד קבלת קרם יציב.
עושים חוק קטן מזלפים פנימה.
בוזקים אבקת סוכר.
אפר למלא בכל קרם שתרצו.
בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

פוף במילוי קרם וניל_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים