מצרכים :
500 מייל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן עם עוגיות
כף וחצי אינסטנט פודינג וניל
חצי מיכל שמנת חמוצה
250 גרם אננס מקופסא , לטחון עם כף אבקת סוכר ו 4 כפות מיי האננס
אופן ההכנה :
שמים בבן מארי (אמבט מים ) 100 מייל שמנת מתוקה ו 200 גרם שוקולד לבן
מערבבים עד להמסה דקה שתיים ומסירים מהאש
שמים במיקסר את שאר שמנת המתוקה עם אינסטנט השמנת חמוצה והקרם שוקולד ומקציפים לקרם תפוח
בתבניות סיליקון שמים כף גדושה של אננס טחון ומעל יוצקים את הקרם
מכניסים להקפאה עד שקופא לגמרי
5 דקות לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא.